Vse kar potrebujete za sodobno opremljanje vašega doma. Od A do Ž!Izdelovanje unikatne pohištvene opreme po naročilu

Vaše stanovanje opremimo v celoti ali le posamezen prostor, pri čemer vam svetujemo na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in upoštevamo vaše želje. Popolnoma se prilagajamo vašemu prostoru.

 

Naše pohištvo je:

 

 

 

 

Pohištvo v vseh prostorih vam tako lahko izdelamo npr. v barvi orehovega lesa, z dodatki (predali, barvne okrasne letve, določena vrata ...) v npr. beige ali npr. beli barvi.

 

Vgradna omara
Vgradna omara
Vgradna omara
Predsobe Jedilnice

Si želite atraktivno kuhinjo v rdeči barvi visokega sijaja?

Verjetno ne boste opremili celotnega stanovanja z pohištvom rdeče barve, a bilo bi zelo atraktivno, če bi v dnevni sobi opremili kakšne poličke v isti sijajno rdeči barvi ali pa v garderobni omari določena vrata. V spalnici bi lahko imeli rdeče le predale ali celotne nočne omarice. Skratka domiselno, enostavno in enkratno – neponovljivo.


Vsak, ki bi vstopil v vaše stanovanje bi opazil, da je le-to opremljeno z občutkom, da je pri opremi stanovanja nekdo razmišljal in dodal svojo edinstveno osebno noto.

 

Gradite hišo in v 2. gradbeni fazi potrebujete načrt inštalacij?

 

Naj vam pomagamo urediti projekt aktivne notranje ureditve prostora (predvsem kuhinje), tako da si lahko pripravite vse inštalacije (elektrika, voda, odtoki, prezračevanje), da kasneje ne bo nepotrebnih dodatnih del in prilagajanj investicij.

Pozabite na skrbi in stroške!

In najpomembnejše - sami vam uredimo vso svetovanje, pripravimo idejne projekte, izmeritve, izdelamo in zmontiramo – vse v le nekaj tednih - od ideje do izvedbe v 30 dneh*. Pohištva vam ne prodamo v škatlah, vso pohištvo blagovne znamke ATRIUM dostavimo in zmontiramo v prostor, brez da bi vi pri tem izgubljali svoj čas, oziroma imeli s tem kakršnekoli skrbi in stroške.

 


Preverite še:


Za več informacij o sodelovanju z nami in
o našem prodajnem programu
nas kontaktirajte


Copyright © 2014 ATRIUM - NOVI INTERIERI, D.O.O., Kolodvorska 28, 9240 Ljutomer, varstvo podatkov, avtorji