Kaj o nas menijo naše stranke?


 

S kuhinjo smo zelo zadovoljni, tudi obiski jo hvalijo. Želeli in pričakovali smo kvalitetno, funkcionalno, moderno in lepo kuhinjo, katero smo tudi dobili. Skratka, zelo zadovoljni in pohvale prodajalcu, monterjem, izdelovalcem in vsem ostalim!

HVALA in lep pozdrav!

 

 

Samuela Zadravec, Beltinci


 

Jeseni 2014 ste nam izdelali kompletno opremo za 320 m2 pisarn. Seveda ste opremo zmontirali. Glede izvedbe nimamo nobenih pripomb. Cenimo tudi vašo prilagodljivost glede zamude po naši krivdi.

 

Nives Zupan, Ljubljana 


 

Več kot odlična izbira! Izjemno kvalitetni materiali, natančno izdelani in montirani. Tudi po večletni uporabi ni znakov staranja! Cenovno zelo dostopni glede na kvaliteto!

 

"Nisem tako bogat, da bi cenene izdelke kupoval dvakrat."

S takšno kvaliteto perspektiva ni vprašljiva! ODLIČNI ZA ODLIČNE!

 

Juhart Božo Jakec, Hotel TRIJE KRALJI  POHORJE


 

Moji vtisi so zelo dobri. Sem zelo zadovoljen. Najbolj všeč mi je bilo to, da se me je poslušalo in so se zadeve naredile po mojih željah. Vsi pravijo, da je pohištvo in nasploh celotni izgled zelo lep. Odločitev za podjetje Atrium je bila prava odločitev.

 

Slavko Bunderla, Matjaševci 


 

Naša odločitev za vašo vgradno omaro, se je res izkazala za pravo odločitev. Z omaro smo zelo zadovoljni in tudi prijateljem se zdi zelo praktična in dobro izkoriščena.

 

Karla Mir, Radenci 


 

Za več informacij o sodelovanju z nami in
o našem prodajnem programu
nas kontaktirajte


Copyright © 2014 ATRIUM - NOVI INTERIERI, D.O.O., Kolodvorska 28, 9240 Ljutomer, varstvo podatkov, avtorji