Sodobna prozvodnja in vrhunska organizacija dela sta glavna krivca, da naši kupci pravijo, da delamo "čudeže". Preverite!Proizvodnja 1 Proizvodnja 1 Proizvodnja 1


Proizvodnja Proizvodnja Proizvodnja
Proizvodnja Proizvodnja Proizvodnja
Proizvodnja Proizvodnja Proizvodnja

V proizvodnji uporabljamo sodobne CNC stroje za obdelovanje in razrez, ki omogočajo precizno in ponavljajoče obdelovanje. Trenutno smo v fazi priprave t.i. CNC gnezda, kjer bodo vse delovne operacije potekale na sosednjih strojih, s čemer bo odpravljen čas premikanja obdelovalnega materiala iz ene na drugo postajo obdelovanja.

 

V procesu proizvodnje uporabljamo:


Bistvena prednost naše proizvodnje je, da lahko naročnikom ponudimo opremo celotnih notranjih ambientov v enakem stilu, dezenu ali recimo furnirju, enakem laku in tako opremimo kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, otroške sobe, kopalnico.Proizvodna veriga izdelave pohištva obsega sledeče korake:
  Po našem strokovnem svetovanju ob nakupu in morebitni izmeri prostorov se ob naročilu po pripravi dela izda nalog za izdelavo. Naročijo se določeni materiali ter izdela krojna lista za razrez in sestavo elementov.

Na proizvodnem nalogu so hkrati roki za posamezne operacije izdelav: datum razreza, grobe obdelave, brušenja, lakiranja …

  Oprema in stroji so računalniško vodeni. Krojne liste in programi nadaljnjih strojnih obdelav potujejo od priprave dela do žage, kjer operater prepozna material in zažene pripravljene programe za razrez. Program optimizira razrez plošč. CNC centri opravijo operacije obreza in izvrtin, utorov in rezkanj, okroglin …


  Sodobni stroji nam omogočajo tudi računalniško vodene postopke lepljenja robnih trakov, ABSov, nalimkov…


  Lakirni robot in brezprašna lakirna komora nam omogoča velike proizvodne zmogljivosti in hkrati najvišjo stopnjo kakovosti lakiranih elementov.

 

  Osnutek NESTING PROCESA – sistem gnezda. Ob strojih bo nameščena še stiskalnica, stroj za obdelavo robov, na mestu odlaganja pa bo postavljena linija za montažo elementov.

 

 

  Proces proizvodnje smo prilagodili posebnostim, ki jih zahteva izdelava individualnih projektov, saj večino naše proizvodnje predstavljajo kuhinje in ostalo pohištvo, ki je narejeno edinstveno po naročilu kupca.

Kljub tej edinstvenosti pa smo proizvodnjo oblikovali tako, da je čim bolj podobna serijski proizvodnji s kar se da kratkimi vmesnimi (prehodnimi) časi. Možnost napak smo minimalizirali s pomočjo uvedbe:

  • črtne kode,
  • notranjimi časi posameznih faz procesa in
  • nadzorom poteka proizvodnje.

 Usmerjeni smo v prihodnost

Proizvodni proces nenehno izboljšujemo in nadgrajujemo, saj želimo omogočiti izdelavo projektov, ki jih ostali ponudniki na trgu niso sposobni, hkrati pa želimo zmanjšati možnosti napak, zastojev, čakalnih dob in nepotrebnega notranje-logističnega organiziranja. Prehajanje materiala oz. obdelovanca med fazami želimo povsem odpraviti z gnezdenjem CNC strojev.

 

Proizvodnjo samo in njen obseg bomo v prihodnosti tudi fizično razširili z dograditvijo proizvodnih kapacitet in menjavo nekaterih strojev. Tako želimo izboljšati lastne rezultate in kupcem ponuditi še višji nivo kvalitete ter širši spekter proizvodov v še krajših dobavnih rokih.Skrbimo za naše okolje

 

Nenehno izboljšanje proizvodnje in proizvodnih sredstev pušča tudi pozitiven vpliv na okolje, saj sodobni stroji porabijo manj energije, onesnažujejo in obremenjujejo veliko manj kot starejši, so delavcem prijaznejši in varnejši. Tako prispevajo k zmanjšanju porabe energije, varnejšemu delu in zagotavljajo bolj primerno in zdravo delovno okolje za delavce – operaterje.

Za več informacij o sodelovanju z nami in
o našem prodajnem programu
nas kontaktirajte


Copyright © 2014 ATRIUM - NOVI INTERIERI, D.O.O., Kolodvorska 28, 9240 Ljutomer, varstvo podatkov, avtorji