Edinsten pristop, s katerim vam omogočimo, da po meri narejeno pohištvo dobite že v 30 dneh, za kar bi običajno čakali 3 ali 6 mesecev!Vgradna omara
Vgradna omara
Vgradna omara
Predsobe Jedilnice

 

Kako vam lahko vse to zagotovimo?

Razumemo vaše potrebe

Popolnoma se zavedamo, kaj potrebujete kupci pohištva. Razumemo vaše težave pri nakupu pohištva, zato je celotno podjetje zasnovano tako, da jih rešujemo kar najbolj učinkovito.

Edinstvena organiziranost dela

Atrium ni običajno podjetje. Imamo edinstveno organiziranost dela v podjetju in koncept proizvodnje, ki zagotavlja to, kar obljubljamo.

Najsodobnejša oprema

Pri izdelavi pohištva uporabljamo le najsodobnejšo opremo, ki zagotavlja visoko kvaliteto našega edinstvenega pohištva.

Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto

Izjemna učinkovitost podjetja prinaša vrhunsko projektirano, po meri narejeno pohištvo v vaš dom po cenah, ki ste jih vajeni za običajno kvalitetno pohištvo.

Ponujamo vam mavrico rešitev!


Večina proizvajalcev pohištva so specialisti za določeno področje (npr. kuhinje, jedilnice, vgradne omare ...). Tako vam ne morejo v isti barvi ali stilu opremiti še dnevne sobe, mogoče izdelati še vseh notranjih vrat v stanovanju v isti barvi, kot je izdelana kuhinja. Ne pripravijo vam projekta za inštalacije …

Če ste podjetnik, vam neko podjetje ne more izdelati še pisarniškega pohištva, recepcije, konferenčne sobe ... saj tega nimajo v svojem proizvodnem programu.


Noben proizvajalec v v svoji paleti izdelkov ne ponudi toliko barvnih možnosti in kombinacij kot mi in vam v enakih barvah in kombinacijah opremiti celotnega stanovanja ali poslovnega prostora.

Za več informacij o sodelovanju z nami in
o našem prodajnem programu
nas kontaktirajte


Copyright © 2014 ATRIUM - NOVI INTERIERI, D.O.O., Kolodvorska 28, 9240 Ljutomer, varstvo podatkov, avtorji